Rogfast: Snart kommer Landsbyhotellet til Randaberg

Avtalen om Landsbyhotellet er tilbake.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Planer og avtale er på plass - det blir midlertidig hotell.

HOTELL: 

Stadige utsettelser av Rogfast gjorde at en allerede inngått leieavtale for deler av tomten ved gamle Harestad skole ble skrinlagt fra dem som hadde tenkt å lage et midlertidig hotell der.,

Nå er både planer og avtale på plass igjen, kan Randaberg24 melde i dag.

Det er nemlig inngått avtale med som varer i seks år, men med inntil tre år til for den samme tomten ved gamle Harestad skole.

Den opprinnelige avtalen for leie har vært fra 2018 til 2024, men med ytterligere mulighet for fire års leie. Avtalen ble sagt opp i fjor, men siden da er Rogfast sikret og det betyr at det er behov for steder for overnatting i byggeperioden.

Etter det Randaberg24 kjenner til er de videre planene å planlegge drift allerede fra våren 2022. Planen er at det skal være et midlertidig hotell for anleggsarbeidere som jobber med Rogfast, men også for andre gjester som besøker Randaberg.

Leieavtalen for seks år skal være verdt rundt 17. millioner kroner. Det var tidligere Wexus Gruppen AS som var aktuell, men Algeco Group kjøpte i juni i fjor Wexus Gruppen. Det er selskapet Malthus Uniteam AS som vil overta som leietaker.

Da dette først var aktuelt ble det også sagt at et slikt midlertidig hotell kan gi Randaberg noen arbeidaplasser.

Det er etter det Randaberg24 kjenner til snakk om et midlertidig hotell med 100 rom, men også med andre fasiliteter man forbinder med hotelldrift.