BALLSPILL: — Hvor mange som kommer vet vi ikke, men at det nok skal bli folksomt her, det er vi ganske sikre på.

Det sier Steffen Haugland, dagen før det er ventet storinnrykk av fotballinteresserte randabergbuer på den lokale kneipa på hjørnet.

— Det er jo to kamper det er snakk om. For noen er Viking det aller viktigste og den kampen begynner først. Klokken 18.00 sparkes nemlig oppgjøret mot Strømsgodset i gang, mens Champions Leauge-finalen starter klokken 21. Jo, det blir en hektisk, men kjekk kveld hos oss.

Haugland forteller om god interesse når det vises fotballkamper på puben. Det er bare kort tid siden det var fullt hus og god stemning.

— Nå har vi fått oss større skjerm og dermed er også utsikten mot kampen bedre. Jo, dette er jeg gsnake sikker på skal bli en flott dag, både for gjester og for vi som skal jobbe.

Han forteller at puben ikke tar imot bestillinger av bord til kveldens kamper.

— Da er det kanskje slik at noen vil ha bord til en kamp og ikke den andre. Vi gjør det slik at alle de som kommer, finner en plass i lokalet. Vi har gjort ett unntak, nemlig å reservere for en kompisgjen som skal se Champions-Leauge finalen. Der kommer det minst 30 personer, trolig alle kledd i rødt.