THE VOICE: Mentor Ina Wroldsen tørket tårer, for Thomas Tvedt leverte igjen. Da stemmene var talt opp, både via nett og telefon så var det klar for å se om Thomas Tvedt var blant de fire som gikk videre.

I tilfeldig rekkefølge ble navnene på de fire kommende finalister lest opp. Den første som ble lest opp var Isak - men Thomas ble pekt ut som den andre som skal til finalen.

HURRA!, for Thomas Tvedt - og slik var kvelden sånn ellers:

Av dem som deltok i kveldens sending så var det fire som skulle videre til finalen, men det er også en superfinale helt til slutt før alt er ferdig. I kveldens semifinale var det seks personer igjen, de skulle for såvidt ikke imponere dommerne, for dette er det publikum, eller alle de mange, mange tusen som stemmer som gjør.

Thomas Tvedt fra Randaberg har imponert tidligere og var klar for å gjøre det igjen.

I kveld var han aller første deltager ut av semifinalistene. I kveld dro han til med en klassiker, skrevet av Jan Eggum, «En Natt forbi».

Sangen gikk ikke på Eggums dialekt fra Bergen, men dette ble sunget med bruk av dialekt, mer eller mindre fra Randaberg der altså.

– Selv om det er en trist sang, så skal jeg gjøre det jeg liker best - som er å være her og bruke stemmen min med denne sangen.

Det gjorde han godt, meget godt.

Thomas Tvedt koste seg i kveldens semifinale i The Voice og leverte godt. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Fremførelsen Thomas gjorde satt som ei kule - for denne versjonen var bedre enn Jan Eggums, spør du undertegnede.

Responsen fra salen var meget bra, solid levert - og panelet var fornøyd. Både publikum og panelet sto da sangen var levert fra pianokrakken.

Det var rett og slett nok en nydelig fremførelse fra sangtalentet fra Varen.

– Jeg synes at hver gang du går opp der, du behandler alt med ærbødighet og respekt. Det var nydelig igjen - det er kunst det du leverer. Jeg er stolt av deg, sa Ina Wroldsen.

De andre i panelet likte også sangen godt, for alle i panelet var samstemte:

Dette var godt levert.

Flere bilder fra Thomas Andersen / TV 2

Kristoffer Sørensen under The Voice, i semifinalen hvor han leverte en knallversjon av «The sound of silence» av Simon & Garfunkel. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Det er mange som gjør det bra i The Voice. Kristoffer Sørensen fremførte «The sound of silence» av Simon & Garfunkel, noen han gjorde på en meget sterk måte.

Utrolig nok så kom han ikke til finalen, for alle dem som stemte, stemte ikke nok på Sørensen.

Sørensen leverte etter vår mening kveldens beste prestasjon, men det er høyt nivå fra alle dem som var i semifinalen, ikke minst Kira, som dro til med «Alone», en sang av Heart. Imponerende også det! Det er stemmene som avgjør, ikke dommerne.

Men, Thomas Tvedt er videre, igjen - og nå snakker vi finale.