Helge fikk jobben - han er kommunens nye prosjektleder for helsebygg

Helge Svanø er prosjektleder for helsebygg i kommunen

Helge Svanø  er ny prosjektleder for helsebygg i Randaberg kommune.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

NY JOBB: Randaberg kommune har sikret seg en erfaren prosjektleder for å utvikle fremtidens helsebygg. Helge Svanø, tidligere driftssjef ved sykehuset Hamar og Elverum, tar roret som prosjektleder for helsebygg fra 3. januar 2024.

Det melder kommunen på sin nettside.

— Helge Svanø sin oppgave som prosjektleder er å kartlegge behovet for omsorgsplasser i kommunen i tiden som kommer. Han skal utarbeide planer, mulighetsstudier, prosjekter og underlag, som vil forme veien mot fremtidige, moderne helsebygg, opplyser kommunalsjef Tonje Kvammen Doolan i Samfunn og kultur.

Randaberg kommune gikk for noen år siden på en kjempesmell da Randaberg helsesenter ble bygget. Dette er noe man vil unngå ved fremtidig bygging.

Den nye prosjektlederen er ansatt i tjenesteområdet Samfunn og kultur, og skal sitte i arbeidsfellesskap med avdeling Bygg og eiendom.

Kommunalsjef Doolan understreker at Svanø sin rolle er å ruste Randaberg til å tilby innbyggerne kvalitetsfylte helsebygg, og bidra til at den grønne landsbyen er i forkant av behov når det gjelder helsebygg.

Publisert: