Polske Piotr var sjokkert over interessen

Mange hygget seg og lo i lag.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

STANDUP: – I Polen er over 30 solgte billetter til standup-show normalt, men jeg er sjokkert over at så mange polske her i Randaberg viser så stor interesse for min standup, sier Piotr Przytula, som var leid inn av Drivhuset restaurant for å holde en times standup, men ikke bare i dag, også i morgen skal han by på sin humor.

Til i morgen er det solgt like mange billetter, men arrangørene regner med mange flere.

– Min standup handler om liv mitt, det er ikke det mest kompliserte livet akkurat, derfor tuller jeg om meg selv ti prosent av timen, fortsetter Przytula, som ser på seg selv som en skuespiller, like mye som en standup-komiker.

Piotr Przytula var i forkant noe spent og noe nervøs.

Noen av historiene har han også lånt av tilfeldige, og venner får som regel svi når Przytula har standup. Men han poengterer at de har gitt han lov til å låne livet dere.

I Polen er han middels kjent blant de 115 komikerne de har. I dag er Przytula hundre prosent standup-komiker, men det har tatt noen år, hele fem år.

– Jeg liker å modellere stemmen min, og spille mine vitser for folket. Det har tatt sin tid å bygge seg opp i level, men nå er jeg der jeg alltid har drømt om å være, avslutter Przytula, som bare ved å åpne munnen fikk publikum til å skrattle. Jeg skjønte ikke så mye, men i forveien fikk jeg høre at noen av vitsene var noe grisete, mens andre noe tamme. Vi ønsker Drivhuset lykke til med satsningen på polsk standup.

Publisert: