VÆRET: Mange er opptatt av været - og når påsken så vidt er kommet i gang, da er det på tide å se hvordan det ligger an, både her og der.

Her i Randaberg blir det neppe en drømmepåske rent værmessig, men dagen i dag blir god, og foreløpig meldt som den beste hele påskeuka.

Under kan du sjekke de neste dagene, til og med 2. påskedag. Så vet vi det at det også kan bli endringer på meldingene utover uka.

Slik ligger det an til å bli her i kommunen denne påsken. Foto: Yr.no
Snøen finnes fortsatt i fjellheimen, og kanskje der du er eller skal i påsken. Her fra Krågeland i Agder. Foto: Per Thime

Så er det mange randabergbuer som også reiser bort, og som kanskje allerede har gjort det.

Sirdal er da et populært reisemål enten det er i hytte eller campingvogn. Med utgangspunkt for været, fant vi fram til Sinnes.

Det blir en forholdsvis kjølig start på uka, før det etter hvert blir mildere og mildere. Snø er det imidlertid igjen og skiheiser/trekk er åpne for påskefolket.

Sinnes i Sirdal er denne værmeldingen for. Foto: Yr.no

Når det kommer til temperatur, da kommet et annet sted best ut. Mange fra Randaberg har både hytte og campingvogn sørover. Da havner man fort i Lyngdal.

Dagen i dag starter med 5 grader, men så er det for det meste stigning utover påskeuka. Det hele skal toppe seg meg både 14 og 15 grader, 1. og 2. påskedag.

Lyngdal får noen bra dager når det kommer til temperatur. Foto: Yr.no