PÅSKE: Det er første påskedag, og den perfekte turdag for mange. Det viste seg at Vistneshyttå i ettermiddag var plassen folk valgte som turmål denne påskedagen.

To av dem som hadde tatt med seg familien på tur var kameratene Andre Sele fra Sunde og Arve Warland fra Grødem.

– Dette er faktisk første gang jeg er innom en av de mange omtalte dagsturhyttene. Vi er imponert over hvor mye innsats som ligger bak, sier Arve Warland, mens Andre Sele har vært innom både den på Madland, den på Dale og nå den på Randaberg.

– Det er passelig greit å komme seg til denne hytta, fin lavterskeltur som anbefales flere familier, sier de begge samstemt.

I termosen hadde de te og i ryggsekken rikelig med grillmat.

– Vi har ikke med snop til barna, de har fått mer enn nok tidligere denne påsken. De fikk i dag nøye seg med pølser på grillen og frukt etterpå, sier Andre Sele.

– Akkurat nå fokuserer familien på å trappe ned til hverdagen, sier Arve Warland.

De har begge et felles mål om å besøke alle dagsturhyttene, og for Warland ga Randaberg sin dagsturhytte mersmak, til tross for skodda som bredde seg innover Vistnes.

– Da vi kom hit kunne vi se lang, og fikk det vi trengte av utsikt før skodda kom, nå er det snart hjem å grille på terrassen, sier Sele, mens Warland skal ha Spaghetti bolognese til middag denne første påskedag.

Warland har også fått brukt deler av påsken på ski, og for dem begge betyr påske kvalitetstid med familien, og hygge i godt lag.