KIRKEN: I går formiddag var det mer enn 200 personer som hadde møtt fram da menighetene flyttet gudstjenesten fra kirkerommet og til kulturscenen.

Neida, det var ikke noen annen grunn til det enn man hadde et ønske om «KAOS», noe helt spesielt som menigheten startet under pandemien, men som fortsetter og fortsetter - fem ganger i året.

I videoen under kan du både høre og se litt mer om dette ypperlige konseptet som treffer de aller fleste generasjoner her i kommunen.

«KAOS»-kirke har også menigheten vunnet anerkjent pris for, men skru på videoen, sett deg ned og hør mer i vunduet under.

Sjekk litt flere bilder under.

I går var det altså ikke «bare» gudstjeneste, men også barnedåp, sang, preken og så mye, mye mer, som kaffe og småkaker.

– Det krever en del forberedelser, mer enn til de vanlige gudstjenestene. Men, du verden så kjekt vi synes dette er. Ser du på hvor mange frivillige som er med, så blir dette bare bedre og bedre, sier sokneprest Geoffrey A. Holtmann.

PS! Dette kan du ta meg deg som din neste anbefalte tur - på «KAOS»-gudstjeneste for å oppleve noe nytt, artig og interessant innen menigheten.

Søndag var det også flere konfirmanter på plass, alle for å ta del i det frivillige arbeidet menighetene driver.

Mer enn 200 personer var på plass ved kulturscenen i går formiddag. Foto: Per Thime