FLYTTING: – Ja, 1. februar skal nye lokaler være ferdige og klar for å ta i bruk, sier butikksjef Lilly Gjertsen til Randaberg24.

I de nåværende lokalene skal det inn en ny butikk fra samme dato. Men, Sirkel og Annige, de som selger garn, skal ikke langt av sted, faktisk bare noen få meter.

– Det blir ut mot Vistnesveien og det blir i større lokaler. Når vi åpner 1. februar blir det 240 kvadratmeter plass for oss og alle som leverer inn sine varer av gjenbrukt og god kvalitet.

Helgen før 1. februar blir det flytting av varer, men bare noen meter unna der et nytt og større lokale nærmer seg ferdig. Foto: Per Thime

Siden Sirkel åpnet dørene i november har det vært god pågang av kunder – og fra folk som ønsker å leie plass for å selge sitt.

– Vi gjør litt endringer i nye lokaler, for i stedet for å leie ut hylleplass/stativ så blir det fremover noe annerledes. Det skal leies ut det vi kaller for klespakker etter antrekk og størrelser. Da får vi samlet flere varer på et sted og det blir også mer oversiktlig for alle dem som vil kjøpe.

Gjertsen forteller om en fin tid etter åpningen for bare litt mer enn to måneder siden.

– Det har vært mye folk og i desember hadde vi også ventelister fra flere som ønsket sine stativ å selge fra. Vi ser også at noe annonsering hjelper på, for her har vi kunder fra både Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger. Dette med gjenbruk på denne måten er populært.