KOMMUNEVALGET: I dag er det et nytt parti som aldri har stilt liste i Randaberg tidligere. INP og Atle Løkling skal svare på våre fire faste spørsmål i denne lille miniserien.

Om partiet heter det blant annet «INP er et sentrumsorientert, distriktvennlig parti med et fornuftig breddepolitisk partiprogram for hele Norge. Partiprogrammet er antagelig et resultat av verden mest demokratiske partiprogram prosess. Mens andre partier lukker seg inne med en engere krets og har lite transparente debattprosesser, har vi i INP lagt ut punkt for punkt i partiprogrammet til høring på vår egen facebook gruppe med 23 000 medlemmer».

1. Når og hvordan skal dere drive valgkamp?

– Når det gjelder valgkampen så planlegger vi den for fullt, hvor vi skal være med på de planlagte arrangementene i sentrum i september.

2. Er en måned valgkamp nok for dere ?

– Vi har drevet eksponering av partiet litt i Randaberg, både gjennom utlevering av flyers, lokale møter, stand og Facebook. Det er ingen tvil om at sosiale media har nådd ut lengst og gitt partiet mye eksponering.

3. En drøy måned før valget - hvordan mener dere det ligger an for deres parti?

– Per i dag, slik jeg forstår det, så ligger vi an til å få en representant inn i kommunestyret i Randaberg, men selvfølgelig ønskelig med 2 eller 3.