FESTLIGHETER: Nylig kom beskjeden om at det ikke blir bålbrenning og St. Hans-feiring i regi av korpset på Vistestranden, og at de heller ikke har fått noen til å ta over ansvaret. Det synes Madeleine Nordhus Strøm ved Viste strandhotell er fryktelig trist.

— Hadde vi visst dette i god tid, så hadde vi snudd oss rundt her på hotellet. Nå som dagen er her, har vi ikke kapasitet til å gjøre noe stort utav St. Hans i år, sier Strøm.

Siden det er meldt om 19 grader håper Madeleine Nordhus Strøm at folk tar med seg grillen sin til stranden for gjøre det beste utav St. Hans-feiringen. Foto: Simen Ingemundsen

Selv om det ikke blir bållukt fra Vistestranden i år, er det fullt mulig å rigge seg til med en grill på stranden. For det er hva en gjør det til selv, hotellet selger uansett pinneis, softis, brus og kaffe i anledning dagen.

— Da nyheten ble kjent fikk jeg flere telefoner med spørsmål om det virkelig ikke blir noe St. Hans-feiring på stranden i år. Vi håper det blir noe neste år, for St. Hans-feiring er en tradisjon verd å ta vare på og noe som alle liker, avslutter Strøm.

Hun kan fortelle at det i fjor ble rekordsalg av is, og håper folk vil komme innom for å kjøpe seg en softis eller to. For Madeleine Nordhus Strøm mener; Stranden er til for alle, folk må kose seg i finværet og være litt kreativ i dag, for det er jo tross alt bare St. Hans en gang i året.