PLANER: Det er på den aktuelle tomta planer om boligbebyggelse, og i den anledning er det nå ute detaljregulering.

I den forbindelse har man nå åpnet opp for innspill, i planene som altså gjelder omregulering av den til tidligere barnehagetomten til bolig - og legge til rette for boligbebyggelse med 9–12 boenheter.

– I grove trekk omfatter planen en lavblokk som tilrettelegges for 9 - 1 2 boenheter, med tilhørende privat og felles uteoppholdsareal, samt lekeplass. Privat parkering skjer under bakkeplan i parkeringskjeller med eget plankart, og har atkomst via Smaragdbakken med nedkjøringsrampe. Gjesteparkering, samt renovasjonsanlegg, er lokalisert i sør langs Turkisveien, heter det i planbeskrivelsen.

Slik er det tegnet inn. Foto: Mestergruppen Arkitekter/Byggefirma Tunge AS, skjermdump

Videre går det fram at lavblokken er planlagt i 3 etasjer, hvor tredje etasje er trukket inn for å tilpasse omliggende bebyggelse.

Mye kan også være klart, for det går fram i referat fra oppstartsmøte at det ikke kreves konsekvensutredning av planforslaget, da det ikke vil få vesentlig virkning på miljø eller samfunn.

– Fristen for innspill er satt til 4. mai. Det holdes åpent informasjonsmøte om planen torsdag 20. april kl. 17.00 i kommunestyresalen, heter det videre.

Her kan du se merknader som kom inn til varsel om oppstart av dette prosjektet.