VELDEDIGHET:

— Endelig er den tradisjonelle innsamlingen i forbindelse med Vårmarken tilbake igjen etter litt korona- pause, skriver Tor Torsøy fra frikirken i en pressemelding.,

I denne mørke og krevende tiden er behov stort for litt lys, og nytt av året er at frikirken har fått til et samarbeid med deres lokale partner i Romania, Mihai Bojin.

— Han kan fortelle at de sammen med andre partnere lokalt har flere ting på gang. Mange av flyktningene blir i Romania og trenger hjelp til både mat, klær og annet. De er også involvert i å sende mat og klær inn til de fattigste i Ukraina. Behovet er stort og noen av tingene vi sender ned kan også byttes for mat. Legg gjerne litt ekstra i transport-potten i år, et overskudd vil komme til stor nytte her.

Frikirken retter en stor takk til beboerne på Vistestølen og Siv Jane Knudsen som har donerte mange flotte møbler som lastes opp på traileren dagen før innsamlingen og blir med på turen.

— Rent praktisk kommer traileren i år til å stå på grusplassen der gamle Harestad skole sto, avslutter Torsøy i pressemeldingen.