SKOLE: Tradisjonen tro arrangerte videregående skole avslutning for avgangselevene sine, men de siste par årene har pandemien ødelagt for en felles seremoni. I år der i mot var alle klassene samlet, i gruppevis satt de rundt bordene og hygget seg i lag, samtlige glad for at de hadde kommet til veis ende av videregående utdannelsen sin.

Elevene kunne fortelle at det var befriende og herlig å være ferdig, noen kunne til og med fortelle at de var blitt flere kilo lettere psykisk.

I formiddag var skolens avdeling, lærere og avgangselever samlet i gymsalen for å ta en siste avskjed. For anledningen hadde skolen kjøpt inn pizza og rikelig med mineralvann.

Lærerbandet med Tom Ole Homme som vokalist åpnet arrangementet med AC/DC sin udødelige klassiker «Highway to hell».

Tom Ole Homme briljerte på scenen. Foto: Simen Ingemundsen

Avdelingsleder Terje Andreassen og rektor Trond Hoel holdt tale og benyttet sjansen til å skryte av elevenes innsats, før de begge avsluttet med å ønsket dem lykke til på veien videre.

— Denne avskjedsseremonien er både vemodig og god på en og samme tid. Uansett hva dere velger etter dette, så heier vi på valgene deres.

Begge utrykket hvor eksepsjonelt flinke kullet har vært i år.

Avdelingsleder Terje Andreassen og rektor Trond Hoel var festkledd for anledningen. Foto: Simen Ingemundsen

Etter at elevene hadde kost seg med maten, ble det elevinnslag, tale fra elevrådet og litt dørs avgangselevene seg i mellom, før de gikk ut døren for aller siste gang, i hvert fall som elever.

Under her et aldri så lite bildegalleri fra arrangementet.