Randaberg Zoo begjært konkurs

Dørene var fortsatt åpne i formiddag i Randaberg Zoo, men butikken er begjært konkurs.
  • Per Thime og Simen Ingemundsen
Publisert:

KONKURS: Den 8. mars 2021 ble det kjent at Randaberg skulle få sin egen dyrebutikk i Plantasjen AS sine lokaler og litt over to måneder etter åpnet butikken. Nå nærmere to år etter er det kjent at Randaberg Zoo er begjært konkurs i retten.

Det er en tid for alt, og nå er det ikke lengre mulighet til å kjøpe akvarier og fisk, samt annet kjæledyrrelatert i lokale ved siden av Rema 1000.

— Jeg synes selvsagt det er trist at det blir på denne måten. Det er flere ting som gjør at det blir slik, jeg hadde aldri drevet butikk tidligere og visste ikke helt hva jeg gikk til. Samtidig var det også slik at dette kom midt oppi en krig, problemer med leveranser, strømkrise og så kan det også virke som Randabergs innbyggere ikke var klar for et slik konsept som dette. I tillegg så må nok jeg ta på meg at en del av varene jeg har kjøpt inn for å selge, kanskje har vært for dyre, sier Trond Andre Olsen til Randaberg24.

Den samlede gjelden er oppgitt til kroner 503.798 kroner, og selskapets aktiva er samlet anslått til 155.200 kroner.

Oppbudet er besluttet av styret i Randaberg Zoo. Begjæringen oppfyller de formelle kravene i konkursloven § 66 andre ledd. Selskapet antas å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller.

Butikken var i formiddag fortsatt åpen.

Publisert: