SOMMERDRØSEN: – Ferie er deilig, vet du, sier Reidar Økland.

Denne sommeren har ferien vært delt opp og flere steder og land er besøkt, men han trives også veldig godt her i landet med ferie.

1. Hva er dine ferieplaner dette året?

– Dette året har vi valgt å dele opp ferien. Det startet med noen dager l København , deretter noen dager i Scotland, Aberdeen og Inverness. Etter det ble det fem dager i Budapest. Nå er det bil og Hotellferie i Ryfylke, hvor Nesflaten, Sand og Sauda avlegges et sommerbesøk, samt en uke i ferieleiligheten min i flotteste Østhusvik .

2. Hva pleier du/dere å gjøre mens dere er på sommerferie, er det ting dere alltid må gjøre?

– Vi elsker å ta ting på sparket, dukker det opp en uventet mulighet tar vi den. Er på ingen måte vanemennesker, men elsker å tilbringe sommeren i Norge og da må vi bare av og til ha et gourmet-måltid.

Mat må man ha, og et gourmet -måltid hører med. Foto: Reidar Økland

Bla til høyre for flere bilder

3. Hva er egentlig ditt beste ferieminne og hvor var dette ?

– Det mest fantastiske land jeg har opplevd , var i Myanmar ( Burma )2019 . Reiste landet på langs med elvebåt, ballongferd og utgamle tog og sykkel . Aldri møtt mennesker som var så glade i landet sitt . Utrolig synd at det nå er ødelagt av militærdiktatur , og ikke er mulig å reise dit mer .

4. Hva synes du er det beste ved å ha ferie? Klarer du da å koble ut alt annet ?

– Det beste med ferie er å være sammen på tur med den fantastiske kjæresten min . Ferie er ferie , og da har vi evnen til å nyte hver andres selskap ut forstyrrelser .