Gunnar Hiim er leder av AP i Randaberg. Fra 1. januar gir han seg på grunn av utfordringer med egen helse.

AVLYST:

— Vi så frem til innledning av møtet med besøk fra Arbeiderartiets mann fra Rogalandsbenken, Øystein Langholm Hansen som sitter i transportkomiteen og er en av få erfarne politikere fra «gulvet» som sitter på Stortinget. Øystein har fagbrev som grafiker og lang fartstid som distriktsekretær i LO- Rogaland, forteller leder av Randaberg AP, Gunnar Hiim.,

Lokale interne saker som budsjett for Randaberg skulle også vært debattert. Leder i Randaberg Arbeiderparti har etter en samlet vurdering på bakrunn i sentrale pålegg og anbefalinger fra helsemyndigheter i forbindelse med covid-smittesituasjonen i landet valgt å avlyse medlemsmøtet.

I en utalelse til Randaberg24 sier leder i Randaberg Arbeiderparti, Gunnar Hiim at nå når vi er inne i en ny smittebølge over hele Europa og vi ser en økende smittetrend her i landet, der vi blandt annet ikke bør samles mer enn fem personer i private hjem, at det vil sende feil signaler dersom partiet skulle avholde medlemsmøte som om ingen nye råd og anbefalinger var gitt.

— Vi velger å avlyse selv om det kunne vært avholdt møte iht gjeldende smittevernsregler, anbefalt av FHI. Men på bakgrunn av situasjonen pr nå, så avlyses medlemsmøtet i november, så ser vi fremover frem til vi får en mer avklart situasjon rundt pandemien", sier partileder, Gunnar Hiim

Arbeiderpartiet er ikke eneste arrangør som velger å avlyse. Siste onsdag i måneden pleier man å arrangere pubtreff for godt voksne på puben. Slik blir det ikke i kveld.

PUBTREFF: Det var godt besøk på det månedlige treffet for eldre på puben i Randaberg. I kveld skulle det også vært treff, men det er dessverre avlyst. Foto: FOTO: Privat

— Etter dialog med kommuneoverlegen har Landsbytreffet bestemt at kveldens treff er avlyst. Det skriver Bernt Egel Goa i et notat på Facebook.

Også artisten Trygve Lillemo skulle vært med på treffet. Han kan imidlertid fortsatt være aktuell. For det planlegges en utendørs konsert ved Mega i ettermiddag klokken 17.

— Det er selvsagt værforbehold for dette arrangementet. Det er trist å avlyse treffet på puben, for det var sopm vanlig fulltallig av glade mennesker som hadde bestilt plass. Vi håper det er klart neste gang, den 25. november, skriver Goa videre.