NYTT: I 14 år var Magne Fjell rådmann/kommunedirektør i Randaberg kommune. 1. februar 2022 startet han i jobben som havnedirektør i Stavangerregionen Havn IKS.

I kveld orienterte ordfører Jarle Bø (Sp) kommunestyret om at Fjell døde i går kveld.

«I går kveld mottok jeg den triste beskjeden om at tidligere kommunedirektør Magne Fjell døde brått og uventa. Magne ville fylt 61 år i april. Magne var rådmann og kommunedirektør i Randaberg kommune i perioden fra 2008 til 2021. Før det så var han rådmann i Rennesøy og Kvitsøy kommune.

Med over 25 års erfaring, var Magne Fjell en av de mest erfarne og respekterte kommunedirektørene i Rogaland. Han hadde dyp kunnskap om kommunal sektor, og brant for det lokale sjølvstyret og kommunen som utviklingsaktør.

Vi minnes Magne som et utrolig flott menneske som har betydd mye for mange. En dedikert kommunedirektør, som ofra mye av seg selv til jobben i Randaberg kommune. Magne likte best tittelen rådmann. Å gi råd til de folkevalgte var den viktigste delen av jobben, mente han. I det lå det også en sterk lojalitet til å følge opp kommunestyret sine vedtak.

Magne var en engasjert  leder, en leder som likte å lede gjennom andre og ble stolt når andre lyktes i sitt arbeid. Randaberg kommune har mye å takke Magne Fjell for.

I kveld går tankene våre til Magne sine nærmeste, dotter hans og resten av familien», sa ordfører Jarle Bø (Sp) til kommunestyrerepresentantene.

Fjell hadde sin opprinnelse fra Nedstrand, utdannet agronom og kommunalkandidat og hadde 25 års erfaring som rådmann/kommunedirektør, hvor mange år var i Randaberg kommune.

Tirsdag 13. februar er det begravelse, klokken 13.00 - i Hetlandskirken.

Ordfører Jarle Bø orienterte i kommunestyret. Foto: Per Thime