TURNERING: Det er for mange sesongens høydepunkt når man reiser til Vildbjerg Cup, Danmarks nest største fotballturnering. I morges var det avreise fra Randaberg Arena, strøkne fotballbaner blir stopp i løpet av dagen.

– Vi er klar og gleder oss, 160 spillere og 30 ledere, sier Tom Ørjan Sande.

Randaberg er en av klubbene som er med i turneringen, og en av klubbene som har vært med flest ganger i turneringen som har vært arrangert i mer enn 40 år. Tidligere var Randaberg kommune og Vildbjerg kommune vennskapskommuner. Nå er Vildbjerg en del av Herning kommune.

I fjor var det 130 spillere på plass, men i år er det flere, for 160 spillere og 30 ledere er ventet i toget som tar av i Vidbjerg denne uka. Foto: Arkivbilde, Per Thime
I fjor vant J13-laget turneringen i sin klasse. Foto: Per Thime

I morges var alle på plass da bussene kjørte.

– Vi gleder oss stort til årets høydepunkt, Vildbjerg Cup. Ser frem til 4 «lagbygger» dager med sol, strøkne gressbaner og masse fotball.

I år som i fjor bor lagene på en skole 15 minutter unna 35 strøkne grasbaner. Da turneringen ble arrangert i fjor gikk ett av lagene fra Randaberg helt til topps i sin klasse, nemlig J13 som for første gang spilte på hel bane.

De er klar for Vildbjerg Cup. Foto: Privat