FRIVILLIGHET: Årets Godhetsfestivalen er godt i gang og i dag fikk de frivillige bryne seg på å vaske bil. Tor Tveit Aanestad er en av flere som frivillig hjalp til i ettermiddag.

Aanestad kjører sjelden bilen sin i automatiske vaskehallen, når han skal vaske bil er det svamp, såpe og høytrykksspyling det går i.

— For meg betyr det å vaske bil for andre en form for godhet. Det har til nå vært en fin uke og til tross for at konseptet er nytt i bygda så har det vært en fin oppstart, sier Aanestad.

Aleksander Bøe var fornøyd med resultatet, og kjørte hjem med nyvaska bil i ettermiddag. Foto: Simen Ingemundsen

I løpet av timene de holdt på strømmet det på med biler. En av dem som fikk gleden av nyvasket bil var Aleksander Bøe, han synes opplegget var supert og synes samtidig at de frivillige gjorde en kjempeinnsats.

— Har nettopp fått ny bil, så det å få den vasket her er fantastisk. Jeg er ganske fornøyd med resultatet, for det er ingenting som lukter bedre enn nyvaska bil, sier Bøe.

For deg som gikk glipp av gratis bilvask i dag, så kan arrangørene av Godhetsfestivalen fortelle at de også skal vaske bil i morgen. Du lurer sikker på hvor?, samme plass, rett utenfor kommunestyresalen.