Gikk stafetten for å hedre Noah

Tirsdags ettermiddag møttes 40 lærere fra Harestad skole på torget. De var alle møtt opp for å hedre Noah og vise sin støtte til familien.

APPELL: Øystein Gundersen forteller hvordan det fungerer og ønsker folk lykke til i løypa.|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

HELSE: 

— Vi er samlet her idag for å sette våre fotspor og være medmenneskelig mot dem som er rammet av kreft.,

Øystein Gundersen er en av lærerne som har møtt opp for å gå for Team Noah. Det er lærerne for mellomtrinnet og ungdomsskolen som skal gå. Lærerne for 1 til 4 trinn har allerede gått en runde tidligere på dagen.

— Synes det er fantastisk å være med på dette, hedre Noah og vise vår støtte til familien.

De har valgt den 3 km lange ruten, den som går fra torget, ned til stadion, bort til arenaen, videre til Harestadmyra, før den avslutter i sentrum. Han oppfordrer lærerne til å ta med elevene på samme rute i løpet av uken.

— Registrer dere på mobilen, ta med familien deres, og gå for denne viktige saken, sier Gundersen.

Han har deltatt på arrangementet tidligere og synes det er et flott opplegg. På brystet har han et hjerte med bilde av Noah. Han kan fortelle at Huskd i sentrum har klistremerker med Team Noah på. Hvem som helst kan kjøpe disse hjertene. De kan selv velge pengesum, og overskuddet går til Kreftomsorg Rogaland.

— Dette er et veldig viktig arrangement, som rette fokuset mot de kreftrammede og som er til støtte for se pårørende, sier Gundersen før han avslutter.

— Jeg kunne ikke funnet et bedre Team og gå for. Noah betydde mye for oss alle.

Publisert: