SKATING:

Det er ikke så mange som bruker skateparken ved Myrå barnehage. Tidligere denne måneden sa kameratene Lucas og Liam at kommunen burde oppgradere eller rive hele parken.,

Den er i til dels kraftig forfall. Parken kom i stand høsten 2009 og har mer eller mindre stått som den gjør siden da.

AP-politiker Vibeke Berge Hansen stilte spørsmål om tilstanden til den lokale skateparken ved Randaberghallen. Foto: Privat/arkivbilde

Denne uka var det også oppe politisk, for AP-politiker Vibeke Berge Hansen hadde fått med seg reportasjen i Randaberg24. Hun stilte spørsmål til kommunen om hva man tenker om oppgradering av parken - eller det som har med nødvendige reparasjoner å gjør, som asfaltering av visse deler av underlaget som guttene snakket om.

https://randaberg24.no/2022/05/02/enten-bor-den-rives-eller-forbedres-kraftig/

— De to guttene hadde sine meninger om banen og det var sterke ord fra guttene. Banen er så dårlig, mente de to. Jeg tok en tur opp til banen for å se. Guttene klagde blant annet på gjerder, som de kjørte rett i og slo seg. Guttene skal berømmes for at de sier i fra.

Hun sendte inn spørsmål og lurte på hva kommunen tenkte om dette.

— Det er et anlegg Teknisk drift har ansvaret for vedlikeholdet av. Vi skal se gjennom dette, men i år er det ikke midler til å legge inn penger til nye apparater eller sike ting. Når det gjelder gjerder så er nok dette definert som et lekeområde, men dette skal sjekkes nærmere. Når det gjelder asfaltkant så skal vi se nærmere på dette, sa Idar Kolnes Goa.

PS! Du kan også bla deg gjennom bildeserien som viser litt om hva guttene snakket om i intervjuet tidligere denne måneden.