KAMPKVELD:

— Vi stiller alltid det mannskapet vi har til rådighet, det gjør vi også til kveldens kamp, sier RIL-trener Preben Andersen.,

Det er A-laget som skal i aksjon, i kamp mot Djerv1919. Randaberg er formlaget i divisjonen og har fem kamper på rad uten tap og har bare avgitt poeng mot Bryne-rekruttene på de kampene (2-2).

Det er også noe å spille for når det gjenstår fire serierunder.

— Vi ønsker oss selvsagt høyest mulig opp på tabellen, men spiller for en plass blant de fire beste lagene. Klarer vi det, kommer vi også inn der at vi får spille kvalik-kamp til NM neste sesong. Det er absolutt noe å strekke seg litt ekstra etter.

I så måte kan første steg mot det være å vinne hjemme mot Djerv1919 i kveld. Det ligger an til en noe redusert tropp. Det er en del skader og sykdom i laget.

Martin Hestvik er en av flere spillere som er skadet og som ikke er med i kveldens kamp mot Djerv 1919. Foto: FOTO: Per Thime

— Både Martin Hestvik, Marius Naustdal Storevik og Marcus Prestegård er ute med skader. I tillegg er det noe sykdom i laget. Fredrik Førre fikk seg en smell i nesen mot SIF. Han får beskjed om det er brudd eller ikke.

Det betyr at det ligger til rette for en del endringer i laget, men ikke verre enn at andre spillere får sjansen.

— Jeg må nok også på dommerkortet, men satser på at jeg ikke må spille. Vi har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen, så la vi håpe at det også står seg etter at kampen er ferdig i kveld.

Trener Preben Andersen er i kamptroppen til kveldens kamp, men håper ikke å måtte spille. Foto: FOTO: Per Thime

Det kan godt være, for statistikken for sesongen viser også at Djerv1919 har tapt alle sine bortekamper i serien.

Randaberg har igjen Djerv 1919 (h), Hana (h), Sunde (b) og Hundvåg (h) før serien er avsluttet. Siste seriekamp spilles fredag 26. november.