BIL: - Vi er optimister og har veldig lyst til å få til dette. Randaberg er av bra størrelse og vi mener det virkelig det er behov for et bilverksted her i kommunen.

Det forteller Nail Sagici - han er en av dem som har startet opp bilverkstedet som holder til der Randaberg Bil i sin tid gjorde sine jobber.

– Vi har jobbet på for å bli ferdig, men i dag er vi klar for å komme i gang. Det er en god del forberedelser man skal gjøre for å komme i gang, men i dag er de siste tillatelser fra Statens vegvesen på plass - og den første bilen er på løftebukken for å bli klar for levering til kunden, forteller han.

Den nevnte bilen hadde problemer med en aksling.

Nail Sagici åpnet i morges bilverksted på Randaberg. Med seg på laget har han også lærling Marijo Grabovac. Foto: Per Thime

– Verkstedet blir et Mekonomen-verksted og en del av årsaken til det er potensialet som man ser for seg på Randaberg. Tidligere jobbet jeg for Mekonomen på Mariero, men nå er det Randaberg som gjelder.

– Hvorfor skal randabergbuen bruke dere?

– Vi skal gi god service og godt arbeid. I tillegg mener vi at det skal være unødvendig å kjøre ut av kommunen, så lenge vi også skal konkurrere på pris - og vel så det, fortsetter han.

Ute på plassen er det allerede biler som venter på tur. De skal enten utføre reparasjoner eller kanskje skifte dekk.

– Nå er det sesong for dekkskifte og vi har også med oss mange kunder fra Mariero da jeg jobbet der. Dekkhotell har vi og det er allerede mange som er på gang, eller som har skiftet dra sommer- til vinterdekk. Vi gleder oss til dette og håper på travle tider her på Randaberg.

I morges var det åpning av nytt bilverksted på Randaberg. Foto: Per Thime