POLITIKK: Stiftelsesmøte for lokallaget til Liberalistyene fant nemlig sted i går.

Lokallag er dermed også satt i gang på Randaberg. Man har også fått en til å ta ansvar, nemlig Fredrik Ingebigtsen.

– Endelig har Liberalistene etablert lokallag i Randaberg. Det betyr at vi kan stille liste til neste års kommunevalg. Det planlegger vi å gjøre og da får innbyggerne i Randaberg muligheten til å velge inn folk som er opptatt av individet og at mennesket er viktigere enn politikk, sier Ingebrigtsen til Randaberg24.

Hvor er så Liberalistene politisk? Liberalistene er et klassisk liberalistisk parti. Det innebærer at de er tilhengere av en mer rendyrket form for liberalisme enn andre partier som bruker merkelappen «liberal», heter det fra partiets nettside.

– Lokalt på Randaberg vil vi være en vaktbikkje i lokalpolitikken og stemme for en edruelig bruk av folks skattepenger.

Han fortsetter:

– Vi vil også sørge for at Randaberg er en ja-kommune der vi skal legge til rette for at næringslivet får utvikle seg uten at politikere setter kjepper i hjulene, og der innbyggerne ikke møter et strengt byråkrati når de er i kontakt med kommunen, fortsetter Ingebrigtsen som til daglig driver ASM MC, en etter hvert kjent motorsykkel forhandler i Stavanger.

Liberalistene mener de er Norges mest næringsvennlige parti. Partiet vil legge forholdene optimalt til rette for at norsk økonomi kan vokse og blomstre inn i fremtiden, slik at landet har noe å leve av etter oljen.

– Liberalistene er tilhenger av Kardemomme loven: Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill - og for øvrig kan du gjøre hva du vil.

Sentralt ledes partiet av Arnt Rune Flekstad fra Trondheim. Han har ledet partiet siden 2015. Lederen av pertiet var tidligere medlem i Frp, men ble i 2014 med og starte Liberalistene.