TYVERI:

Klokken 05.01 ble Robert Håland vekke av alarmselskapet. Da var det femte innbruddet ved Europris på sletta et faktum.,

Da han ankom butikken oppdaget Håland at teltduken til PS Selskapsutleie var skåret opp, flere blomsterpotter var knuste og døren var såpass ramponert at den hadde gått ut av sporet. Glass lå utover hele inngangspartiet, men det verste var likevel at tyven hadde ødelagt røykskapet og forsynt seg av tobakk og snus.

— Det er svært lite tyveri her ute på sletta, og vi vet jo at de sentrumsnære butikkene er mer plaget med slikt. Uansett er det ganske unødvendig og irriterende. Vi har nok å gjøre fra før om vi ikke skal plages med dette, sier en oppgitt Robert Håland.

https://randaberg24.no/2022/04/26/innbrudd-ved-europris-pa-sletta-kun-tatt-snus-og-tobakk/

Det er ingen antydning til blod etter tyveriet og Håland har planer om å anmelde forholdet. Han forteller at ut i fra utseende er det snakk om en kraftig person på 1.90 meter.

Video fra innbruddet tatt av overvåkningskameraet. FOTO: Simen Ingemundsen

— Jeg er ganske sikker på at politiet ikke finner vedkommende. Nå må jeg bruke tid på å erstatte teltduk, skaffe nytt røykskap og blomsterpotter, og ringe forsikringsselskapet om døren. Slik tar unødvendig mye tid og skulle ønske jeg slapp dette tullet, avslutter Håland.