MØTE:

Kommunedirektør Anne Berit Berge Ims har vært på jobb i tre uker etter at hun startet igjen i Randaberg kommune.,

På torsdagens kommunestyremøte takket hun for tilliten.

— Jeg har ni år som kommunedirektør bak meg og det er egentlig hardt arbeid. Men aller mest handler det om at det ikke er et jeg, men et vi - i samarbid. Eller, sagt på min dialekt fra Egersund. Det er ikke et «eg», men et «okke». Det har vært intense dager, men det å begynne her på Randaberg igjen er som å komme hjem igjen.

Hun forrtalte at hun har vært og hilst på mye folk, hvor det meste av organisasjonen er besøkt. De tre skolene er besøkt, hun har hatt strategisamling med hele ledergruppen og det har vært viktig å sette kursen fra dag én, fortalte hun.

— På strategisamlingen med ledergruppen snakket jeg om fire retninger som jeg går ut fra i starten. Det ene er god økonomistyring. Det er helt vesentlig og i den forbindelse må vi få folk ombord  i å forstå virkelighetsbildet. Vi har startet budsjettprosessen. Det andre handler om organisasjonsutvikling, hvor vi blant annet har invitert til et stort ledeforum på Kulturscenen. Der skal alle ledere, hovedtillitsvalgte og nøkkelpersoner i forhold til det å starte budsjettprosessen. Vi skal øke samarbeidet på tverrs og samle laget.

De to siste punktene fortalte hun var å bygge «vi-følelsen» og å videreutvikle all satsing rundt landsbyen.