BURSDAGSFEIRING: Fredag 1. juli er du invitert på både kake og kaffe. Det blir bevertning i butikker hele dagen som man skal ha det i et bursdagsselskap, men du inviteres også til et fellesarrangement på torget - med start klokken 16.00.

Anledningen er selvsagt at Randaberg kommune fyller 100 år denne dagen, og det skal selvfølgelig markeres.

— Dette skal bli en fin dag og jeg håper virkelig at randabergbuen tar den viktigste oppfordringen - om å heise flagget til topps i flaggstanga, pynye blomsterkrukker med norske flagg eller henge flagget på veggen, på husvegg eller andre steder, sier ordfører Jarle Bø til Randaberg24.

Programmet på torget vil vare i rundt én time hvor det blant annet blir holdt korte appeller.

— Mye er sagt om 100-åringen allerede gjennom første halvår, men det er fredag som er selve bursdagen Da blir det korte appeller fra flere hold - og kanskje dukker det også opp en overraskelse. Igjen; jeg oppfordrer ALLE til å flagge på fredag for 100-åringen, som holder seg meget godt.

Det har det første halvåret vært en rekke arrangementer rundt i kommunen, men det fortsetter det også med ut året. Fredag er selve dagen - for da skal det spises kake, mye kake sannsynligvis.