HJELP: De har 230 brukere og mange skal ha sitt daglige besøk av hjemmehjelpen i Randaberg kommune.

I disse dager hvor det er mye mer snø enn vanlig her i kommune, så møter de ikke veggen, men mengder av snø der de ferdes over hele kommunen. Det gir utfordringer.

– Ja, det gjør det – for det er mange brukere vi skal til hver eneste dag, men som vi nå ikke får tatt turen til på våre tidspunkter. Det er gjort en god jobb med både måking og brøyting i Randaberg, men det er jo slik at det også er en del private veier vi skal fram på. Der sliter vi skikkelig, sier Kaja Stussvik Frøiland til Randaberg24.

På vegne av hjemmetjenesten har hun en oppfordring.

– Ja, jeg ønsker at vi skal få gitt den hjelpen hos våre brukere. I dag er vi forsinket og vår henstilling er å ta fram utstyret for måking, ta et tak hos naboen eller hos deg selv, eller de du er glad i. Det er ikke alle som selv kan gjøre dette, så hvis noen vil bidra så ville det vært helt supert. På den måten kommer vi i hjemmetjenesten også fram til alle våre brukere.

Da er altså oppfordringen: Ut og måk hos naboen som kanskje ikke klarer det selv, men som sitter inne og venter på hjemmehjelpen sin fra Randaberg kommune.