Flere bilder - bla til høyre

REVY: I hvert fall bør du sette av en av disse fire dagene hvis du skal ha med deg Bygdarevyen.

– Vi er spent og vi gleder oss mye til dette, sier regissør Espen Hana.

Søndag kveld var gjengen samlet i revyens lokaler i Sentrumsparken.

– Dette er kult og noe også vi skuespillere gleder oss til. I fjor var det kanskje lave forventninger, men vi spilte for tre fulle hus, i år blir det fire forestilling og jeg føler nok også at forventningene er skrudd noe opp, sier Frode Køningsberg.

Han skal være med i flere roller på scenen. Hvor mange er ikke helt klart ennå.

Espen Hana har kontrollen bak pianoet og med regien på lokalrevyen. Foto: Per Thime

– Nei, det er «rektor» Hana som styrer og bestemmer det. Vi har opp mot 30 scener vi øver på, men det skal så klart bort noen av disse. Vi får se hva Espen bestemmer seg for, men jeg er ganske sikker på at det blir mye løye for alle dem som kommer.

Frode Køningsberg er med også i årets lokalrevy i Randaberg. Foto: Per Thime

Siden mars har Køningsberg og de andre drevet med øvinger. De siste ukene blir intense og neste helg er det samling hele helgen for gjennomgang.

– Ja, det er jo hektisk nå, men fryktelig løye. Vi er en god gjeng som trives sammen og som har det kjekt. Nå er det uker igjen til premieren, men jeg føler vi ligger bra an, men vi skal jo helle ikke være helt på plass ennå.

– Blir det fire fulle saler?

– Det får vi se, det er vel halvvesi nå og de neste uke vet vi at mange kommer til å bestille, for det pleier ofte å være de siste ukene som selger best. Vi krysser fingrene for fire fulle hus - men selvsagt også fo at publikum skal kose seg sammen med oss, sier Køningsberg til slutt.

Hva innholdet blir i revyen vites ei, men vi er sikre på at det nok dukker opp neon kjente personer i en eller annen sammenheng.

I vinduet under kan du se en ørliten snutt av åpningssangen som venter deg.