UT PÅ TUR: Det er Randabergs juniorspillere i fotball som i dag var tidligere oppe enn de aller fleste av oss.

– Ja, det ble tidlig dette, men vi var på plass på Sola i meget god tid før avgang, sier Sjur Revang, en av lederne som er med når juniorene skal på treningsleir.

Det er ut på en finfin fur, for laget reiste først til Oslo hvor man skal bytte fly for å ta seg videre til Barcelona.

– Det er treningsleir vi skal ut på, til Santa Susanna som ligger litt på utsiden av byen. Her er det flotte treningsanlegg som vi skal benytte oss av.

Området fotballspillerne fra Randaberg skal til er ved Costa Brava, kyststrekningen som strekker seg fra Barcelona opp til den franske grensen.

Dette er området juniorspillerne skal til, og i nærområdet er det flotte baner åp trene på. Foto: Skjermdump fra outdooractive.com

Under oppholdet utenfor Barcelona skal det ikke bare trenes, for man får mulighet for å være litt turister også.

– Lørdag blir en stor dag for mange, tenker jeg. Da er det besøk på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane. Det blir ganske sikkert en mektig og fin opplevelse. Ellers blir det treninger og sosialt sammen, men det er også mulig vi skal spille en treningskamp, mot et lag fra Østlandet som spiller i 5. divisjon.

Juniorspillerne kan se fram til behagelige temperaturer under oppholdet utenfor Barcelona. Foto: Privat

Laget med ledere reiste altså grytidlig i morges, men fram til mandag kan de se fram til behagelige temperaturer.

For værmeldingen for Santa Susanna minner om en sommer på Randaberg. 18, 22, 18, 20 og 17 er tallene, noe som ikke er ujevn dømming i skihopp - men temperaturer ved stedet laget har reist til.

I tillegg blir det sol.