BOLIG: Det er for tiden via finn.no mer enn 40 boliger ute for salg i Randaberg. Det er leiligheter og hus rundt i kommunen som søker nye eieren, og det er nye leiligheter og brukte boliger.

På Bø finner vi den dyreste. For 15. millioner kroner ligger den ute - den er ikke solgt etter noen uker på markedet, men det er interesse.

– Ja, det er så absolutt interesse, men når man bikker en pris på bolig, skal vi si rundt 7–8 millioner kroner, da kan det ta noe lenger tid, sier eiendomsmegler Maiken Busker Larsen hos Verdi Eiendomsmegling AS til Randaberg24.

Se flere bilder fra Verdi Eiendomsmegling AS

Hun forteller at det har vært visninger av boligen som ligger omtrent ved sjøkanten, i hvert fall bare noen steg unna.

– Interessen er der, så absolutt, både mens vi har hatt fellesvisninger og ved visninger fra folk som har meldt seg på privat.

Innvendig er det romslig og fint i boligen som ligger på Bø. Foto: Verdi Eiendomsmegling AS, alle bilder

– Nå vil flere si at dette er en dyr bolig - og en av de dyreste som kanskje har vært her på Randaberg. Hvorfor er det slik?

– Mye av det synes jo vi sier seg selv. Plasseringen her ved havet som nærmeste nabo er både flott, idyllisk og ikke minst friskt når du får frisk luft rett på deg. Du er nær sjøen uten å være der og så er det i tillegg god plass og en fin eiendom vi snakker om.

Med til eiendommen følger det også en driftsbygning. Foto: Verdi Eiendomsmegling AS, alle bilder

– Jeg vil si at man kjøper seg en god opplevelse her ute på Bø. Det er bolig på nær 300 kvadratmeter og ikke minst en driftsbygning man kan ha sin hobby i, for de som liker det. Nå er vi spent på fortsettelsen og gleder oss å se hvordan det går, avslutter en optimistisk eiendomsmegler.

Dette er eiendommen på Bø, sett fra en drone. Foto: Skjermdump fra Verdi Eiendomsmegling AS