Oppfordrer randabergbuen å være med på Sykkelturen 2022

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

FRIVILLIGHET: I 2022 feirer vi ikke bare at Randaberg kommune er 100 år, men det er også Frivillighetens år. Norges Frivilligsentraler inviterer i samarbeid med en rekke andre organisasjoner til en sykkeltur gjennom hele landet. 3.juli står Randaberg på programmet.

Sammen skal vi sykle, for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. Turen går fra Nordkapp til Arendalsuka, fra 21. mai til 15. august 2022. 3.juli kan du være med på deletappen i Randaberg.

I dag, 3.juli ankommer Sykkelturen 2022 til Randaberg

Program for dagen i Randaberg:

kl. 11.00 - 11.45: Arrangementet starter ved Frivillighetens hus og Sentrumsparken, her spiller Randaberg musikkorps, du får møte Randaberg karateklubb og bli kjent med Frivillighetens hus. Kl. 11.45 kan du være med å sykle videre til Randabergfjellet.

kl. 12.00 - 12.50: Randabergfjellet. Sykkelklubben i Randaberg og Randaberg sanitetsforening deler ut lapper, pølser, kaffer og saft. Randaberg turlag, Speideren med flere lager fin stemning med bålpanne og turcamp. Sykkelturen går videre til Ventilene Viste Strandhotell kl.12.50

kl. 13.40 - 14.40: Ventilene Viste Strandhotell. Her blir  det mulighet for å kjøpe varm lunsj og bli kjent med Ventilene. 14.40 går turen videre til Stavanger kommune.

Etappe 44 er på 41km og starter på Mosterøy v/ Utstein kloster hotell - Randaberg - Kvernevik - Sverd i fjell Hafrsfjord og ender opp ved sykkelvelodromen i Sola kommune.

Fullt program for hele dagen finner du her

Finn frem sykkelen og bli med!

Alle som vil kan være med å sykle sammen med de lokale sykkelpilotene og de seks Rickshawsyklene som reiser hele veien fra Nordkapp til Arendal. Denne dagen er målet å vise frem frivillige lag og foreninger, og viktigheten av å være en del av noe sammen, og leve hele livet. Ta med sykkelen og bli med, eller møt opp på en av stoppestedene!