Stolt: Barne- og familiearbeider Ingrid Våge er stolt over Trosopplæringsprisen.

PRESSEMELDING: IKO deler årlig ut Trosopplæringsprisen til menigheter, organisasjoner eller grupper som på en særlig måte har fremmet trosopplæring og kirkelig undervisning, står det på iko sine nettsider.

https://randaberg24.no/2021/09/26/totalt-kaos-pa-barnegudstjeneste/

Årets pris gikk til KAOS-kirken. Randaberg menighet fikk 50 000 kroner og et kunstverk laget av kunstneren Olga Grimsmo Nilsen. I tillegg til vinneren var følgende nominert; Amazing (G)race og Kirkegaten på Nordstrand.

Barne- og familiearbeider Ingrid Våge, og resten av teamet i Randaberg menighet visst om prisen i god tid før den ble utdelt.

— Vi er veldig stolte over dette og gleder oss til å arrangere KAOS-kirke videre framover, sier hun til Randaberg24.

Varen kulturscene fra tidligere i år. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

Juryens begrunnelse: 

Årets vinner ønsker å styrke fellesskap og tilknytning mellom hjem og kirke, også på tvers av generasjoner. Vinneren våger å tenke nytt i utforming og organisering av den ordinære gudstjenesten. Tiltaket er fundert i menighetens planer og strategier, og det er en målsetting å nå nye målgrupper. Gjennom kreativ og aktiv deltakelse blir barn, unge og voksne inkludert i tiltaket fra start til slutt. Vinneren har hentet elementer fra Messy Church i England, men gjort det til sitt eget. Gjennom tema, aktiviteter, reorganisering og nyskaping av en ordinær familiegudstjeneste favner KAOS-kirke bredt i innhold, målgrupper, og inkludering av frivillige medarbeidere. Årets vinner er KAOS-kirke i Randaberg menighet.