Smitteutbrudd ved nytt sykehjem

Det er et smitteutbrudd ved Solbakken sykehjem, der flere pasienter har testet positivt for covid-19.

Her ved nye Solbakken sykehjem er det smitteutbrudd blant pasienter.|Virksomhetsleder for heldøgnstjenesten, Ann Kristin Schmidt Thompson.|
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

SMITTE:

Covid-19 ser ikke ut til å slippe taket med det aller første. På Randaberg er det så langt i januar registrert hele 334 nye smittetilfeller i løpet av de første dagene.,

Ved sykehjem og bofellesskap har man for det meste vært skånet for smitte blant beboere siden pandemien startet for snart to år siden, men ikke helt.

https://randaberg24.no/2022/01/13/apner-snart-bli-med-inn-pa-solbakken-sykehjem/

Nå er det imidlertid beboere ved Solbakken sykehjem som er smittet. Dette får Randaberg24 bekreftet fra flere - og sikre kilder.

https://randaberg24.no/2022/02/09/107-nye-smittet-dette-er-aldersfordelingen-siste-dogn/

Randaberg24 har sendt forespørsel til fungerende kommuneoverlege Einar Skeivik og flere andre i kommunen med kjennskap til dette. Ingen ønsker å kommentere.

Etter lenger tid har nå kommunen oppdatert sine nettsider om saken Randaberg24 fikk vite om i går kveld.

Så langt er ingen alvorlig syke. Alle pårørende er varslet, og det er tett dialog med dem.

Sykehjemmet forholder seg til gjeldende retningslinjer for smittevern, og gjør det de kan for å redusere omfanget av smittespredningen. Det er god kontroll på situasjonen.

— Det er mye smitte i Randaberg for tiden, så dette må vi bare håndtere. Heldigvis har sykehjemmet gode prosedyrer og en dyktig bemanning som håndterer dette på en profesjonell måte, sier kommuneoverlege Einar Skeivik.

Kommunen ønsker ikke å opplyse om hvor mange pasienter som er meldt smittet.

Publisert: