TEFT: Han har vist seg å ha teft - og nylig kom Fredrik Fornes med på en liste som Teft presenterer årlig. Selskapet driver med rekruttering, bemanning og organisasjonsutvikling innen markedsføring, media, design og teknologi.

Denne uka ble bransjerapporten for 2023 offentliggjort. Fredrik Fornes er med på listen - som en av fem markante lederskikkelser i bransjen.

Undersøkelsen i denne sammenheng måler temperaturen innen tall, trender og utvikling av folk og arbeidsgivere i kommunikasjonsnæringen.

Ett av spørsmålene man har stilt dreier seg om markante lederskikkelser.

Fredrik Fornes er ny på denne listen, og er også i godt selskap over hvilke arbeidsgivere folk ville ha jobbet for.

Til KOM24 sier Fornes:

– Dette var veldig uventet og overraskende, og jeg er veldig smigret over at noen har valgt å trekke meg frem. Jeg er fortsatt så tidlig i lederkarrieren min at jeg føler det er litt ufortjent, men det er jo stas å se at det jeg har gjort blir lagt merke til.

På årets liste er blant annet Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund med, markedsdirektør i DNB Aina Lemoen Lund og Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen.

Fornes er utdannet journalist og har blant annet jobbet for Stavanger Aftenblad. Etter hvert byttet han ut jobb i avis og gikk over til det mer komersielle og har jobbet som innholdsprodusent og kommunikasjonssjef.

I dag er han tilknyttet selskapet Hubify, hvor han er gründer og daglig leder av Hubify Communication.