Kvinnen, født i 89, kjørte denne bilen og havnet ute på marka på Goa. Nå møter hun i retten, tiltalt for flere forhold. ||

TILTALE:

Kvinnen som er født i 1989 må svare for flere ting i retten, hvor en av sakene er fra Randaberg.,

6. januar ble hun nemlig stoppet etter en liten biljakt fra Gabbas ved Høye og til hun kjørte ut av veien på Goa den aktuelle ettermiddagen.

I tiltalen fra politiadvokaten går det fram at kvinnen kjørte i rus, blant annet påvirket av amfetamin og buprenorfin. Det siste er et legemiddel med morfinlignende virkning. Bilen som ble kjørt hadde også påsatte skilter og var ikke de som skulle være på bilen.

https://randaberg24.no/2022/01/06/kontroll-av-kjoretoy-pa-randabergveien-nektet-a-stanse-bilen-pa-goaveien/

Blodprøve tatt av henne samme dag ca. kl. 14.30 viste tilsvarende over 0,5 i promille.

Fra tiltalen heter det blant annet:

«Hun holdt vesentlig høyere fart enn lovlig skiltet 50-sone på stedet. Politiet holdt en hastighet på 100-140 km/t uten at de klarte å ta henne igjen. Det gikk flere barn langs veien på deler av strekningen, og hun foretok flere forbikjøringer der møtende biler måtte bremse ned og svinge unna. En møtende bil måtte kjøre inn i en busslomme for å forhindre at bilene kolliderte. Hun kjørte ned et varselskilt, over et steingjerde og stanset på et jorde. Kjøringen medførte stor fare for alvorlig personskade og materielle skader».

Kvinnen må altså svare for flere ting, men dette ene i Randaberg. Men allerede dagen etter ble kvinnen igjen stoppet, også da med en bil med påsatte skilt og hun var også da ruset på amfetamin, men da i Stavanger.