Milliongevinsten startet på Randaberg for Flax-vinner

– I løpet av den andre helga i januar fikk vi fire nye MillionFlax-millionærer. Tre av de, en mann (28) fra Trondheim, samt en kvinne og en mann fra Stavanger, skrapte til stor overraskelse frem hver sin million, skriver Norsk Tipping på sine nettsider.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

PRESSEMELDING:

Det nye året er så vidt i gang og allerede har hele fire millionpremier gått på det nye MillionFlax-loddet.,

løpet av de første dagene av 2022 kunne to siddiser slippe MillionFlax-jubelen løs.

Først ut var en kvinne fra Hafrsfjord i Stavanger kommune i Rogaland.

Rett før helgen var hun en tur innom Randaberg utenfor Stavanger, og dro i samme slengen innom en matbutikk hvor hun også kjøpte med to MillionFlax-lodd. 

Det var altså på Randaberg vinnerlykken startet for kvinnen fra Stavanger.

– På det ene vant jeg 25 kroner. Lørdag gikk jeg til Stavanger sentrum og en Narvesen-kiosk. Der kjøpte jeg et nytt lodd for de 25 kronene, og da jeg kom hjem satte jeg meg ned for å skrape, forklarer hun når Norsk Tipping tar kontakt samme dag som hun vekslet inn vinnerloddet.

Snart ble det klart at dette var et MillionFlax-lodd utenom det vanlige. Litt etter litt dukket millionbeløpene opp bak skrapefeltet – tre til sammen.

– Da holdt jeg på å besvime, og måtte se på loddet mange ganger. Så ringte jeg mannen min, som ikke var hjemme. Han trodde det nesten ikke, og det endte med at jeg måtte sende et bilde av Flax-loddet, ler den heldige vinneren, som ønsker å være anonym.

Hun var såpass nervøs for at noe skulle hende med det dyrebare loddet at hun endte med å sove med det ved siden av seg på nattbordet frem til hun endelig fikk levert det.

Foreløpig er det kun mannen som vet om den hyggelige Flax-overraskelsen, og hun har heller ingen planer om å fortelle noen andre om det ennå.

– Har jeg virkelig vunnet én million på Flax? Jeg fikk én av ti toppremier i hele Norge. Det er ganske utrolig, kommenterer hun fortsatt litt overrumplet.

Hva hun skulle bruke premien på var foreløpig litt uklart.

– Jeg ser det litt an, og er ganske nøktern av meg, humrer den ferske millionæren, som nå skal plassere bildet av vinnerloddet bak glass og ramme.