LESERINNLEGG: Søndag og mandag er valglokalene åpne og innbyggerne i Randaberg kan møte opp å gi sin stemme for de neste fire årene. Men betyr det egentlig noe?

Kort fortalt, ja. Alle i Randaberg kommune er involvert i politikk på en eller annen måte. Enten har du et familiemedlem på sykehjem eller som mottar hjemmehjelp, barn på skole eller i barnehage, er involvert i en byggesak eller andre søknader. Lokalpolitikere er de som bestemmer budsjettene og fatter vedtak, som igjen påvirker utfallet i disse eksemplene.

Så hvem skal du stemme på?

I lokalpolitikken er det partier og personene dere stemmer på. Føler dere at et parti eller en person gjør en god jobb eller profil for deg som innbygger, så er det viktig i valget deres.

Vi får tall som viser at nesten 50% har benyttet seg av muligheten til å forhåndsstemme. Jeg håper at flest mulig av dere 50% som ikke har stemt tar turen til valgurnene søndag og mandag. Det viktigste i demokratier er å si sin mening, for alle blir garantert påvirket av hvem som styrer.

FrP og jeg ønsker å være ombudspersoner for alle innbyggere uansett mening, ideologi eller valg av parti. En folkevalgt skal lytte, råde og hjelpe innbyggere i alle saker uansett hvor små eller store de er og med FrP og meg får dere akkurat det. Ta grepet og bruk din stemme!

Godt valg!

Robert Raustein, ordførerkandidat for Frp Randaberg.