I ettermiddag har Svein Livar sitt siste kommunestyremøte for denne gang

Svein Livar Haga har vært en del av kommunestyret i 24 år.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

POLITIKK: Svein Livar Haga (H), innehaver av PS Selskapsutleie på Goa, har vært en del av kommunestyret i 24 år. I ettermiddag har han sitt siste kommunestyremøte for denne gang, men håper å kunne påvirke politisk i de fire årene som kommer.

— Håper jeg blir valgt som vara, og kanskje blir med i et utvalg. Måtte i så fall vært hovedutvalget for nærmiljø og kultur. Det er der jeg passer best inn, sier Svein Livar Haga (66).

Nå blir det mer tid på PS Selskapsutleie, og en mer tilstedeværende innehaver. Han sier i intervjue nederst i saken at det ikke hadde gått sjonglere to baller samtidig, hadde det ikke vært for sønnen Per Erik Haga.

Han har nettopp fylt året, og referer til Wenche Myhre sin sang «Når man blir 66 da gjør man som man vil». Denne strofen kommer til å være en viktig del av hans innstilling politisk for de neste fire årene.

— Klart det er vemodig å slutte, spesielt var det å se at det kun var tre stemmer som skilte meg og Trond Magne Skjældal, men jeg er glad for at han fikk plassen. Så blir det spennende å følge med utenifra, sier Svein Livar Haga (66), som fortsetter med sitt daglige virke i PS Selskapsutleie.

Se hele intervjuet med Haga i videoen under

Publisert: