KONKURRANSE: De aller fleste kjenner til konkurranser med pepperkaker nå før jul, konkurranse om å bygge det flotteste julebygget eller noe juleaktig ved hjelp av pepperkakedeig.

Nå går Legofellesskapet i gang med noe liknende, nemlig å bygge det mest «julete» av Legoklosser. De røde og hvite klossene må deltakerne skaffe selv, og konkurransen varer fram til 20. desember. Da er det planlagt at vinneren kåres under sesongens siste Legotreff.

— Siden Geir Lyse og jeg lanserte Legofellesskapet i april, har det i snitt vært innom 12 Legointeresserte per treff, sier primus motor, Simen Ingemundsen.

Nylig fikk fellesskapet også Mikael S. Humphries med på laget, så nå er det tre ledere.

— Det gleder oss å se hvilken interesse det er for Lego i bygda, og mange kommer utenbygds for å være med, legger Ingemundsen til, som ønsker flere deltakere og flere klosser donert.

Siden Legofellesskapet liker byggverk i alle fasonger, så tenkte lederne bak fellesskapet at det er en fin konkurranse som passer bra nå i førjulstiden.

— Gevinst til førsteplassen er allerede sikret, og for å være med i konkurransen må du melde deg inn i Legofellesskapet, avslutter Ingemundsen, som er glad for å ha Ringo Randaberg og biblioteket med på laget.