NÆRINGSLIV: I dag er det 14 dager siden Sirkel AS åpnet dørene, og det til stor jubel blant de som liker å handle brukt, og for dem som har klesskap å rydde.

Butikksjef Lilly Gjertsen har bare fått positiv respons, og daglig er det kunder innom som handler brukt, enten til seg selv eller sine små.

– Det har vært noen hektiske dager, sier Lilly, som bare har hørt positivt.

– Folk kommer innom å skryter av konseptet, noen sier også de må hjem for å sjekke om de har noe å selge, forteller Gjertsen videre.

Disse 14 dagene har kundene vært innom på jakt etter sesongvarer, det være seg julebordskjoler, varme strikkegensere eller noen varme plagg til sine små.

– Jeg er godt fornøyd, det meste er innfridd, og faktisk mer enn det. Salgstallene er gode, fortsetter Gjertsen, som mer enn gjerne skulle ønske mer herreklær på klesstativene.

– Kundene savner herreklær, så jeg skulle ønske det var flere menn som ryddet klesskapene sine og handlet brukt hos dem, for det er mest dameklær på hengerne her, legger hun til.

Leker har de også litt av hos Sirkel AS. Foto: Simen Ingemundsen

De har også hyller for utstyr og større leker, og tar mer enn gjerne imot interiørprodukter, som lamper og annet som kan friske opp hjemmene til folk.

– Vi har godt belegg i denne butikken, vi fyller opp klesstativene og hyllene med kjoler, sko, kåper og vesker for å nevne noe ukentlig. Akkurat nå har vi tre brudekjoler inne, så det er populært å prøve å selge brudekjoler hos oss, forteller butikksjefen, som håper det før eller siden kommer en vordende brud innom, som ønsker en hvit kjole til den store dagen.

Lilly Gjertsen poengterer avslutningsvis at det som er greit med deres butikk kontra Finn.no, er at hos Sirkel får man prøvd klærne, via Finn.no vet en overhodet ikke om klærne passer.

Noe som også er gledelig for Sirkel er at appen er oppe og går, den er de mer enn kry av. For slik Gjertsen har sett, så er Sirkel den eneste bruktbutikken med brukte klær som har egen app.

Annige som deler på lokalet er også meget godt fornøyd. Garnbutikken har merket en markant økning siden første uke, og nå er Gjertsen i gang med å lære seg å bli en kompetent garnforhandler. Så for Annige har det å flytte butikken sin opp til andre etasje, og det å ha flere dager åpent skapt et økt salg av strikkeprodukter.