Stian skal konkurrere mot 200 spillere

HAN ER MED: Stian Valset spiller mye dart, og nå nærmer det seg nytt NM i det som heter Vdart. |Stian Valset debuterte under NM i dart på Lillehammer nylig med vanlige dartpiler. Nå er det tilbake til elpiler.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

DART:

Det er dart det dreier seg om for Stian Valset. Det er ikke så mange ukene siden han debuterte i NM med vanlige dartpiler.,

Nå nærmer det seg et nytt NM for randabergbuen. Det er NM i det som heter Vdarts som skal arrangeres.

FAKTA: Vdarts er en egen elektronisk soft dart tavle som man spiller på hjemme der man også kan spille mot folk med samme tavle verden over.

— NM skal arrangeres i Askim fra 17. juni og jeg skal delta i fire grener under mesterskapet, sier han til Randaberg24.

Stian Valset debuterte under NM i dart på Lillehammer nylig med vanlige dartpiler. Nå er det tilbake til el-piler.

Valset elsker å konkurrere, men var noe skuffet da han ikke oppnådde forventet plassering under NM i vanlig dart på Lillehammer.

Nå er han klar for å slå tilbake på den elektroniske måten.

— Jeg vil anta det blir rundt 150-200 deltakere totalt på dette mesterskapet. Så dette blir gøy, Det er litt over 1 måned til, så det er bare å legge seg i ny trening for nytt mesterskap. Jeg tror det er første gang i Norge det avholdes NM på disse Dart-systemene, så det å få være med på den første er utrolig gøy.

— Hvilken målsetting stiller du med?

— Jeg skal delta i fire grener, nemlig Velkomstcup, NM parspill, Singel 501 og Singel cricket. I parspill satser vi på 10pp 10, det samme under singel, men håper på pallplass. I den siste singel cricket håper og tror jeg på topp 6 på resultatlisten. Det er bare å å trene, så kan dette gå bra.