FOTBALL:

Iven Austbø spilte en god kamp da Viking vant 3-1 borte mot Lillestrøm søndag kveld.,

På Aftenbladets spillerbørs får han syv poeng, noe som også Samuel Fridjonsson og Rolf Daniel Vikstøl gjorde. Austbø fikk det mer travelt i andre omgang enn i første, men leverte varene til god karakter.

Oppskriften på suksess for Viking var lange innkast. Begge målene i den første omgangen kom etter at Samuel Fridjonsson kastet langt inn i feltet. Fridjonsson kastet over samtlige spillere på første stolpe og fant Zlatko Tripic, som kriget inn 1-0 med hodet på bakre stolpe.

2-0 var et faktum like før pause. Igjen kastet Fridjonsson langt, og denne gangen fant han pannebrasken til Rolf Daniel Vikstøl.

Viking ledet 2-0 etter de første 45, men nevnte Samuel Fridjonsson tegnet seg også på scoringslisten da han sørget for 3-0 ledelse. LSK fikk et trøstemål på tampen ved innbytter Jonatan Braut Brunes, som scoret etter fire minutter på banen. Sistmevnte er forresten søskenbarnet til mer kjente Erling Braut Håland.