VOLLEYBALL: Tre spillere er ute på oppdrag med landslaget, men treningen går sin gang for Randabergs elitedamer.

Når Vest Cup avvikles i helgen er damene påmeldt og skal ha sine første testkamper denne sesongen.

– Vi har tre spillere borte med landslaget, men ellers er vi godt i gang. Til helgens Vest Cup er vi noe redusert, men det blir godt å komme i gang og teste oss ut litt, sier trener Espen Sørbø til Randaberg24.

Vest Cup er en tradisjonsrik turnering, hvor det dette året er påmeldt 122 lag i 14 klasser. Randabergs damer skal med i eliteklassen, selvsagt. Kampoppsettet er ikke klart, men påmeldingene er fra Sandnes VBK, Kristiansand Sandvolleyballklubb, ToppVolley 1 og 2, Strand-Ulv og Vindafjord.

– Fra før har vi fått inn ukrainske Dasha Stuzhuk, men vi har også skrevet under kontrakt med Kaja Oline Gilje Langvatn. Kaja er en talentfull spiller på 17 år som vi gleder oss til å se mer av i RIL-drakten.

Sørbø kan også fortelle at opplegger Live Sørbø er i gang. Hun fikk tidligere i sommer kyssesyken og har vært redusert på grunn av det.

– Vi er i gang og har gode treningsøkter, men nå skal det også bli godt med kamper igjen og da er Vest Cup første mulighet.

Randabergs elitelag for herrer er også påmeldt til Vest Cup. I herrenes eliteklasse er det påmeldt syv lag, Kristiansand Sandvolleyballklubb, Randaberg (med to lag), Sandnes VBK og ToppVolley som stiller med hele tre lag.

Heller ikke her er kampoppsettet klart, tre dager før turneringen starter.