HÅNDBALL: Det var en skikkelig avslutning som gjorde at Randaberg HKs lag i 4. divisjon vant sin første seriekamp for sesongen i går kveld.

Tasta ledet nemlig 23–21 da det gjensto åtte minutter av kampen.

En formidabel avslutning med fem scoringer på rad sikret imidlertid seieren, for i den perioden scoret ikke bunnlaget Tasta mål og Randaberg ledet da 26–23.

Det endte med 29–25 seier og Randaberg tok ett steg opp på tabellen og overlot bunnplassen til Tasta.

Ved pause var stillingen 13–13 etter at Randaberg hentet inn 11–8 ledelse til gjestene.

Randabergs mål ble satt inn av Johannes Sørdal Andersen (1), Inge René Baardsen (2), Lasse Hamre (4), Sebastian Jentoft Klovning (3), Jarand Lein (4), Bent Ove Larsen (6), Magnus Bjørkelund Kaasen (2) og Kasper Iversen Utheim (6).