FOTBALL: Randabergs lag i 7. divisjon spilte lørdag ettermiddag sesongens tredje siste kamp, hvor motstander var bunnlaget Havørn 2.

I første omgang var det gjestene fra Tananger som hadde de få mulighetene som var. RIL-keeper Lasse Hamre var dog på rett plass og avverget scoring ved minst en anledning. Målløst til pause altså.

Sjekk bildene fra kampen i 7. divisjon under her

Noen målorgie ble det heller ikke i andre omgang.

Randaberg har muligheter for mål, men lyktes ikke. Dermed ender det 0–0 i kampen som ble spilt i flott høstvær.

– Vi spiller egentlig en av våre beste kamper , men er veldig uheldige og klarer ikke å sette sjansene våre. Det er det som gjelder i fotball, men det klarte vi dessverre ikke i dag, sier Torstein Sirnes til Randaberg24.

Sirnes fikk gult kort av dagens dommer fra Mastra IL. Randaberg har to utsatte kamper igjen å spille, mot FC Show 2, hvor i hvert fall den ene skal spilles.