FOTBALL: Rosseland er serieleder og viste det mot Randaberg i kveldens kamp på Jæren. Randaberg var rett og slett sjanseløse i det som ble et stygt resultat.

Det ble nemlig en klar hjemmeseier, i en kamp som i realiteten var avgjort etter 25 minutter, for da ledet jærbuene 3–0.

Petter Aarrestad Time sørget nemlig for et hat-trick i løpet av de minuttene, og bedre ble det heller ikke da det ble 4–0 etter 34 minutter. Kristian Reima var målscorer og det så dermed stygt ut for Randaberg i det sure høstværet - som nok også ble surere surere, da stillingen ble verre og verre.

Ved pause ledet Rosseland 6–0, for to minutter før pause var det Sondre Svalestad Hovland tur å sette ballen bak Randaberg-keeper Sverre Olav Joa, som var tilbake i mål etter flere kamper på benken. To minutter på overtid ble det 6–0, ved samme spiller.

En pinlig affære på Rosseland stadion de første 45 minuttene.

Randaberg var lite med, Randaberg ble presset lave, kom seg knapt på Rosselands banehalvdel før hjemmelaget ledet 4–0.

Det ble et mareritt av en kamp for Randaberg. Foto: Arkivbilde

Hva så med andre omgang?

Da det ble kveldens andre hat-trick ved Sondre Svalestad Hovland, så det ut til å kunne gå mot et tosifret tap for Randaberg, noe laget har hatt en gang denne sesongen. I slutten av juni ble laget knust 10–0 av et annet topplag, Varhaug.

Det har ikke vært Randabergs sesong dette, av flere årsaker. Laget tok bra med poeng i vårens kamper - og skal være glad for det.

Joda, det ble stygt, men hjemmelaget hadde alt i boks etter første omgang. Randaberg reduserte noen minutter før slutt. Elias Christiansen jobber utrettelig i hver kamp, og i kveld ble det også scoring da han reduserte til 7–2, åtte minutter før slutt.

Men bare kort tid etter, Rosseland scorer igjen da Even Aasen setter inn 8–1. Da var det fire minutter igjen av kampen.

Flere mål ble det ikke, men 8–1 er mer enn nok.