HÅNDBALL: Det var nest siste seriekamp for herrene til Randaberg HK. I Tastarustå idrettshall var det Tasta HK som var motstander, et lag som Randaberg tidligere i sesongen både hadde vunnet og tapt mot.

Tirsdagens kamp ble av den jevne sorten, for Randaberg hang godt med, nesten til slutt, men Tasta vant til slutt kampen 25–22.

I første omgang var det jevnt og Randaberg ledet flere ganger, men hjemmelaget ledet 12–11 etter første omgang.

I andre omgang rykket hjemmelaget litt i fra innledingsvis og ledet 17–14, men Randaberg slo tilbake, hentet seg igg og kom seg opp på 18–18 og tok også ledelsen 19–18.

Tre mål mot slutten av kampen avgjorde. Randaberg bommet på sine forsøk, mens Tasta HK scoret tre mål på rad. Det var nok til å sikre seieren. 25–22 sto det på lystavla da sluttsignalet gikk foran 56 tilskuere.

På tabellen er det slik at Randaberg er sist. Det er én kamp igjen, hjemme mot UiSI, 10. april.

Toppscorere for Randaberg i gårsdagens kamp var Bent Ove Larsen og Kasper Utheim Iversen, begge med 5 mål. arand Lein scoret 4 ganger og er lagets toppscorer i serien med 66 mål totalt.