Jevnt i én omgang - så kjørte damene over studentlaget

Celin Støle Simonsen scoret fem ganger da Randaberg feide UiS-studentene av banen.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

HÅNDBALL: Randabergs håndballag i 4. divisjon har så langt hatt en ujevn start på sesongen.

Tirsdag kveld var det ny kamp, mot UiSI, universitetslaget.

Den første omgangen var jevn, men Randaberg ledet etter de første 30 minuttene, knepent 13–12.

I siste del av kampen var det Randaberg som virkelig fikk fart på sakene - og scoringene.

Andre omgang startet nemlig med en kanonade mot UiSI-keeperen. Hele fem mål på rad scoret RHK-damene og var oppe i 18–13 ledelse etter vel seks minutter av omgangen.

Lillian Tunge ble nok en gang toppscorer, denne gang med 11 fulltreffere, hvor fire på straffekast.

Dette var aldri hjemmelaget i nærheten av å ta igjen.

Anført av kveldens toppscorer, Lillian Tunge, ble det nemlig til slutt en meget solid seier.

Da sluttsignalet gikk hadde Randaberg vunnet 31–23.

Toppscorer ble altså Lillian Tunge med 11 mål, hvor fire kom på straffekast.

Med seieren er Randaberg oppe på 5. plass på tabellen, mens kveldens studentlag er på 9. plass med to poeng.

Neste kamp for Randaberg er førstkommende søndag mot Bryne, på bortebane. Bryne har bare spilt en eneste kamp og er på bunn av tabellen, i øyeblikket.